Author Topic: ERROR Loading mailstore!! Mailstore is not complete and will not work for ...  (Read 790 times)

elnino

  • Newbie
  • *
  • Posts: 19
  • Karma: +0/-0
Hi Spec members,
I am running the single workload mailserver now.
while I run the command 'nohup ./run_load_gen.sh &' and './run_init.sh' to load the data, I get the error below


2015-02-03 14:59:05:514 ********************************************************************************************
2015-02-03 14:59:05:514 ********************************************************************************************
2015-02-03 14:59:05:514
2015-02-03 14:59:05:514 ERROR Loading mailstore!!  Mailstore is not complete and will not work for SPECvirt-imap runs.
2015-02-03 14:59:05:514
2015-02-03 14:59:05:514 ********************************************************************************************
2015-02-03 14:59:05:514 ********************************************************************************************
2015-02-03 14:59:05:515 *** ImapMessageInitEventScheduler(ImapMessageInitEventScheduler): Stopping event thread
2015-02-03 14:59:05:531 ImapMessageInitEventScheduler IMI.appendMessage test126t3 APPEND "INBOX" (\Seen) {12068} response: test126t3 BAD Error in IMAP command APPEND: Invalid arguments.
2015-02-03 14:59:05:531 Warning: ImapMessageInitEventScheduler "APPEND" (message) received error:test126t3 BAD Error in IMAP command APPEND: Invalid arguments.
2015-02-03 14:59:05:531 test126 level(0)folder("INBOX" -- Received FATAL ERROR during appendMessage
2015-02-03 14:59:05:531 ********************************************************************************************
2015-02-03 14:59:05:531 ********************************************************************************************
2015-02-03 14:59:05:531
2015-02-03 14:59:05:531 ERROR Loading mailstore!!  Mailstore is not complete and will not work for SPECvirt-imap runs.
2015-02-03 14:59:05:531
2015-02-03 14:59:05:531 ********************************************************************************************
2015-02-03 14:59:05:532 ********************************************************************************************
2015-02-03 14:59:05:532 *** ImapMessageInitEventScheduler(ImapMessageInitEventScheduler): Stopping event thread
2015-02-03 14:59:05:751 ImapMessageInitEventScheduler+6611d7b8 test351t0 LOGIN test351 test351 response: test351t0 OK [CAPABILITY IMAP4rev1 LITERAL+ SASL-IR LOGIN-REFERRALS ID ENABLE IDLE SORT SORT=DISPLAY THREAD=REFERENCES THREAD=REFS MULTIAPPEND UNSELECT CHILDREN NAMESPACE UIDPLUS LIST-EXTENDED I18NLEVEL=1 CONDSTORE QRESYNC ESEARCH ESORT SEARCHRES WITHIN CONTEXT=SEARCH LIST-STATUS] Logged in

...

What should I do to resolve this issue?
Thanks.

ChrisFloyd

  • Moderator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 49
  • Karma: +2/-0
What IMAP server (and version) are you using? 

-Chris

elnino

  • Newbie
  • *
  • Posts: 19
  • Karma: +0/-0
The output of rpm

[root@mailserver SPECimap]# rpm -qa | grep dovecot
dovecot-2.0.9-8.el6_6.4.x86_64

Thanks.

elnino

  • Newbie
  • *
  • Posts: 19
  • Karma: +0/-0
I have resolved this issue. It's because the APPEND command contains Chinese characters.

tyh

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
Set OS default language to "en_US.UTF-8", it's ok!